Apero

Samen Delen

Mini Kaaskroketjes

Mini Garnaalkroketjes

Mini croques

Mini lasagne potjes

Gepaneerde visreepjes

Bruschettas lookbroodjes en tomaat

Voorgerechten

Koud

Tomaat Garnaal

Rundscarpaccio met truffelolie

Gerookte Noorse zalm met zijn garnituur

Carpaccio van tonijn

Terrine van foie gras gerookte eendenborst, met uienkonfijt en brioche

Warm

Soep van de dag

Toast Champignon

Gegratineerde Coquilles

Gepaneerde visreepjes met verse tartaar

Scampi’s op diverse wijze look Ricard met room, Italiaans, diabolique of De Witte Merel (appeltjes en curry)

Garnaalkroket gefrituurde peterselie, citroen

Kikkerbillen in de lookboter

Kikkerbillen geflambeerd met Ricard

Gamba’s curryboter of lookboter

Huisgemaakte kaaskroketten

Huisgemaakte garnaalkroketten

Hoofdgerechten

Vlees

Steak Natuur met sla en frietjes

Steak au Poivre met sla en frietjes

Steak Archiduc met sla en frietjes

Steak Bearnaise met sla en frietjes

Steak Mama Mia met sla en frietjes

Steak Gorgonzola met sla en frietjes

Steak Rossini met portosaus en frietjes

A la minute bereide americain met sla en frietjes

Stoofpotje konijn op grootmoeders wijze met kroketjes

Varkenswangetjes met Kasteelbier avec des croquettes

Ossobuco op de wijze van de chef avec des pâtes

Kalfslapje op wijze van de chef avec des pâtes

Kalfslapje milanese met pasta of frietjes

Vis

Tomaat-Garnaal met frietjes

Gebakken Sliptongen met sla, frietjes en verse tartaar

Gebakken Noordzeetong met sla, frietjes en verse tartaar

Huisgemaakt vispannetje Royaal marktaanbod van verse vis

Scampi’s op diverse wijze met frietjes | lookboter | Ricard met room | Italiaans | De Witte Merel (curry en appeltjes) | diabolique

Gebakken kabeljauwhaasje witloofslaatje, frietjes

Paling op diverse wijze gebakken | room | groen | provençale

Gamba’s met curryboter of lookboter

Met passie voor vlees

Wij kiezen voor kwaliteitsvlees. Met respect voor de dieren, de natuur en liefde voor de smaak. Ook de boeren waarmee zij samenwerken delen dezelfde waarden.

Veggie

Salade Geitenkaas

Toast Champignon

Pasta met warme groentjes

Slaatjes

Salade Geitenkaas met Spek

Salade Gerookte Zalm

Salade Scampi

Salade Royale zalm, foie gras, garnalen, gerookte eendenborst

Pasta’s

Pasta “orecchiette” schelpjes met zeevruchten

Spaghetti van de Chef champignon, hesp, tomaat

Dessert

Huisgemaakt Appeltaartje met vanille ijs

Dame Blanche

Coupe Advocaat

Crême Brulée

Trio van Sorbet

Moelleux van Chocolade

Café Glacé

Sabayon van de Chef (vanaf 2 personen)

Normandische Pannenkoek

Alle bereidingen op basis van lokale, seizoensgebonden producten.

Authentieke bistrogerechten met passie bereid

We gaan voor lokale, seizoensgebonden producten en het meest smaakvolle vlees, de meest verse vis.
Alles wordt door onze ervaren chef Stephan Margodt in eigen keuken, en met diens zo kenmerkende passie voor lekker eten, bereid.

Reserveer nu
Authentieke bistrogerechten met passie bereid

Seizoenspecialiteiten

We veren graag mee met wat de natuur ons biedt. Onze gerechten en suggesties volgen het seizoen. 
Zo kan je genieten van asperges in de lente,  van heerlijke mosselen vanaf juli, maar ook van de intense wildsmaak in de herfst.

Contacteer Ons
Seizoenspecialiteiten
© De Witte Merel 2024 | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

Onze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie